De Thuiswerker Adviseur heeft een missie

Wij bieden de beste werkplek oplossingen. Met The Peakzone bieden wij de mogelijkheid om overal gezond en snel te kunnen werken. Dit geeft de vrijheid om te bepalen waar je wilt werken.

Maak kennis met ons team

Wij helpen mensen om zo productief en gezond mogelijk te kunnen werken.

 • Joris Metselaar

  De oprichter en eigenaar. Vanuit zijn passie voor ergonomie, sport en vitaal leven is hij het bedrijf, De Thuiswerker Adviseur, begonnen. Hij gunt iedereen een gezond en vitaal lichaam zonder lichamelijke ongemakken. “Ik vind het vreselijk om lichamelijk beperkt te zijn dankzij klachten voortkomend uit beeldschermwerk. Denk bijvoorbeeld aan een vader die niet voluit met zijn kind kan spelen dankzij dit soort klachten.”

 • Melanie

  Melanie is het creatieve brein achter The Peakzone en zorgt voor de (online) zichtbaarheid. Zij creëert het beeld- en promotiemateriaal zoals de video's, flyers en demonstraties van The Peakzone.

 • Bram

  Bram test The Peakzone al ruim een jaar en test alle producten voor ze naar de klanten gaan. Op de maandag is hij thuis werkzaam als accountant en ook voor het schrijven van een adviesrapport voor een accountantskantoor komen de 2 extra schermen enorm van pas.

 • Matthew

  Matthew is de fotograaf van De Thuiswerker Adviseur. Hij bedenkt samen met Melanie wat het gewenste beeldmateriaal moet worden en schiet prachtige foto's en video's.